2 pers.
Ingredienser
2 torskefileter, skrået i mindre stykker
2 laksefileter, skåret i mindre stykker
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
lidt kokosmælk
lidt piskefløde eller madlavningsfløde
1 håndfuld store, grønlandske rejer, optøede og afdryppet
1 bdt. dild, hakket
friskpresset limesaft
salt, friskkværnet peber
olie
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op på en pande og sauter chili lidt, men uden at den tager for meget farve. Tilsæt fiskestykkerne og lad dem stege lidt med, krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld kokosmælk og fløde ved, så meget som du synes og i det forhold du synes. Smag til. Lad det simre til det tykner. Smag til med lidt limesaft og når det er færdigt, tages panden af varmen og rejerne kommes ved og vendes rundt. De må endelig ikke få mere varme end det, så bliver de ødelagt.
Drys med dild og server til pasta eller ris.